Jagten på OL-medaljer starter i Uggerhalne

Jagten på OL-medaljer starter i Uggerhalne

Covid-19 har vendt op og ned på arrangementer gennem året, men heldigvis lykkedes det at finde et setup, sådan at Equitour Denmark kan afvikles i dagene fra den 4.-6. september med det danske dressurmesterskab. Glæd jer til, når Danmarks absolut bedste dressurryttere gæster Helgstrand Academy i Uggerhalne og dyster om de eftertragtede medaljer – det bliver en sand fest for dressurfolket, hvor jagten på en pladsbillet til Tokyo for alvor indledes.

- Det har krævet mange løbende justeringer, og det har været en lang sej kamp at nå til det setup, som vi nu kan gennemføre. Heldigvis er opbakningen blandt ryttere og publikum stor, og selvom stævnet i år er ret beskedent i forhold til vores sædvanlige internationale setup, ved vi, hvor stor betydning afviklingen af DM, Agria DRF Mesterskabet og Bundgaard Byg Cup’en har for den danske dressurverden, fortæller arrangør Jens Trabjerg.  

A-truppen og nye kombinationer dyster om medaljer

Udskydelsen af OL i Tokyo til 2021 har forlænget spændingen lidt ekstra og fået nogle nye kombinationer i spil, bl.a. det nye makkerskab mellem den tredobbelte Verdensmester, Fiontini og Andreas Helgstrand. Udover Andreas består deltagerlisten til DM for senior af den danske A-trup bestående af Cathrine Dufour, Carina Cassøe Krüth, Anna Kasprzak, Agnete Kirk Thinggaard, Marianne Yde Helgstrand og mange flere. Flere medbringer sågar flere heste, så der er i den grad lagt op til et brag af en kamp om guldet til dette års DM for senior, hvor den indledende runde afvikles om lørdagen og finalen om søndagen. Dertil gæster de dygtige para-ryttere Equitour fredag, lørdag og søndag.

Nykåret Europamester gæster Equitour

På startlisten til Agria DRF Mesterskabet for U25 har vi fornøjelsen af at opleve den nykårede Europamester, Anne-Mette Strandby Hansen og Foco Loco w, der vil ride deres imponerende kür, der førte dem til tops på podiet i Ungarn. Anne-Mette vil dyste mod landets allerbedste U25-ryttere, heriblandt sidste års vinder, Victoria E. Vallentin. Finaledagen for de unge ryttere vil ligge om lørdagen den 5. september under stævnet.

På samme måde er der også lagt op til spænding, når EM-sølvvinderen for hold, Alexander Yde Helgstrand rider med i Bundgaard Byg Cup’en på Grevens Sa’Va’ og dyster om podiepladserne sammen med de øvrige.

Dertil byder stævnet også på Prix St. George, Grand Prix Special og MA2, hvor spændende kombinationer kommer til start, eksempelvis Verdensmesteren Revolution og Andreas Helgstrand.

Se tidplanen for stævnet her

Nordic International Sales med et exceptionelt udvalg af kvalitetsføl

Lørdag den 5. september afvikles den eksklusive følauktion, Nordic International Sales, som i år bliver en streamingsauktion. Her samles eliten af føl på tværs af flere avlsforbund til et brag af en auktion. Auktionen arrangeres som altid af Danmarks mest erfarne inden for afholdelse af auktioner. Her har du en unik mulighed for at erhverve dig et føl af exceptionel klasse – læs mere her og se dette års kollektion her -

Landets bedste elevryttere samlet til Equitour

En ny tradition er blevet født med afviklingen af DRF’s Elevskole Cup under Equitour – en landsdækkende turnering for elevryttere. 78 hold har i år været tilmeldt turneringen, og under Equitour mødes de 6 bedste hold i finalen og dyster om den ærefulde titel.