Billetsalget på standby

Grundet usikkerhed omkring fase 4 genåbningen i forbindelse med Covid-19, sættes billetsalget til Equitour Denmark nu på standby. 

 

D. 12. august forventes der at komme en officiel udmelding, om hvorvidt der foretages ændringer i restriktionerne for større forsamlinger mm. 

Hvis forsamlingsforbuddet forbliver det samme, som på nuværende tidspunkt eller der åbnes op for større forsamlinger, vil billetsalget eventuelt blive åbnet gradvist igen. 

I tilfælde af, at restriktionerne strammes yderligere, vil det blive vurderet hvorvidt de allerede købte billetter kan anvendes. Hvis dette ikke er tilfældet, vil billetterne naturligvis bliver refunderet.

Vi håber som minimum på status quo, således at vi kan afvikle et fantastisk stævne for jer, som allerede har købt billetter til d. 5. og 6. september. 

 

Vi vil selvfølgelig holde jer opdateret på vores hjemmeside og sociale medier, men der vil først være en officiel udmelding efter d. 12. august. Vi håber derfor, at alle vil væbne sig med tålmodighed indtil da.


Billet set-up

Grundet restriktionerne vedrørende større forsamlinger, er der begræsede antal billetter til Equitour Denmark i september. Det er gratis at besøge pladsen torsdag og fredag, og det er derfor kun nødvendigt at have en billet til lørdag og eller søndag. OBS. børn under 12 år har gratis adgang til pladsen alle dage.

Billetsalget starter lørdag d. 1. august kl. 12.00, hvor der sælges Campingbilletter og Entrébillet inkl. tribuneplads. Såfremt at der sker ændringer vedr. forsamlingsforbuddet tættere på afviklingsdatoen, vil der komme yderligere billetter til salg.

Campingbilletten er inklusiv strøm og koster 750 kr., hvoraf man har en campingplads til rådighed fra onsdag til og med søndag. OBS. campingbilletten giver ikke adgang til pladsen lørdag og søndag, og det er derfor nødvendigt at tilkøbe entrébilletter til disse dage, hvis ønsket.

Entrébilletten inkl. tribuneplads til henholdsvis lørdag eller søndag, koster 300 kr. og giver adgang til hele pladsen samt den overdækkede Helgstrand Dressage Tribune. Tribunen er placeret langs med hoved arenaen, hvor samtlige afdelinger af DM i dressur afvikles. På nuværende tidspunkt udbydes der 300 billetter til lørdag og 300 billetter til søndag, og disse sælges efter først til mølle princippet. OBS. Vi gør opmærksom på, at disse billetter ikke giver adgang til lørdagens Nordic International Sales følauktion, og ved interesse for denne kontaktes Nordic International Sales direkte her.

I tilfælde af ændringer i restriktionerne vil der udbydes flere billetter på et senere tidspunkt.


Godkendte dressur propositioner

Så er vi klar med godkendte propositioner for dressuren til Equitour Denmark i september.

Dressuren vil blive afviklet på to arenaer, Helgstrand Arena og Krafft Arena, henover weekenden i de fantastiske omgivelser på Helgstrand Academy.

Propositionerne er tilgængelige på DRF GO, med sidste tilmeldingsfrist d. 21 august, og kan findes her (link).

 

Yderligere henvendelser kan rettes til; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Føl af international topafstamning 

Til dette års Equitour Denmark afvikles der Nordic International Sales præsenteret af Stutteri EVO, og igen i år kan Casper Cassøe hæve hammeren når der udbydes føl af international topafstamning.

 

Samarbejdet mellem Helgstrand Dressage og Dansk Varmblod har resulteret i en række af velgående føl, som potentielt kan være en del af fremtidens stjerner inden for dressurens verden. 

Auktionen løber af stablen lørdag aften når dagens sportslige afviklingen er afsluttet, og vil finde sted hos Helgstrand Dressage.

 


Finalerne i DRF’s Elevskole Cup afvikles d. 5. - 6. september til Equitour Denmark

Vi kan med glæde annoncere, at finalerne i DRF’s Elevskole Cup vil blive afviklet til Equitour Denmark igen i år, hvor 6 hold skal konkurrere om at blive vinder af DRF Elevskole Cup 2019/2020.

De 6 finalehold, er de hold som har klaret sig bedst i deres region, som er inddelt i nord, syd og øst.

Sidste års vinder kom fra Vasehus Rideklub, der repræsentere nord regionen.  

 

Grundet Covid-19 følger Equitour Denmark naturligvis retningslinjerne vedrørende forsamlingsforbud, og vi gør derfor opmærksom på at der kun vil blive sat et begrænset antal billetter til salg.

Det nye format på stævnet betyder, at finalerne vil blive afviklet indendørs i ridehallen på Helgstrand Academy. Vi glæder os til at modtage ikke mindst de 6 finalehold, men rideklubber fra hele Danmark til nogle hyggelige dage i Uggerhalne til dette år Equitour Denmark. 

 

Læs mere om DRF Elevskole Cup, billetter samt priser på siden her.