20.-24. maj 2020   l   Start/Resultatlister 2019

Helgstrand Dressage hingstefremvisning
Vil du gerne opleve verdens måske bedste hingste? Så lad os byde velkommen til Helgstrand Dressages storslåede hingstefremvisning med både de helt nye unghingste, som er på vej ind i avlen og de lidt ældre herrer, der er godt på vej i deres uddannelse.

Helgstrand Dressage har på 10 år markeret sig som en af verdens største salgsstalde for elite dressurheste og tæller i dag 70 medarbejdere, der passer de godt 250 heste. Parallelt med salgsstalden drives en hingstestation med nogle af verdens bedste hingste. Fra de bedste avlere og auktioner købes kontinuerligt nye hingste, så kollektionen løbende udvides med nye stærke blodlinjer.

I februar 2018 har Helgstrand Dressage desuden udvidet hingstestationen med en afdeling i Tyskland, for også at imødekomme den store efterspørgsel fra de tyske avlere.

Hingstene uddannes sideløbende med deres funktion i avlen og således har de allerede gjort sig positivt bemærket i sporten både ved matrialprøver, championater og unghesteverdensmesterskabet i Ermelo. Senest vandt D'Avie efter Don Juan de Hus/Londonderry og Revolution efter Rocky Lee/Rouletto guld ved UVM.

Gå ikke glip af et show i verdensklasse under helt formidable forhold til Equitour Aalborg!

Tid: dato og tidspunkt kommer


Se alle hingstene online på Helgstrand Dressages hjemmeside her.

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet

  • Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov
  • +45 40 25 49 86
  • jt@equitour.dk

Tilmelding til nyhedsbrev

* skal udfyldes