4.-6. september 2020   I   Livestreaming 

DRF's Elevskole Cup

DRF Elevskole Cup

DRF Elevskole Cup er en landsdækkende turnering for elevryttere. Alle rideklubber under Dansk Ride Forbund, der til dagligt driver en elevskole kan deltage. Deltagerne/rytterne skal gå på elevskole og modtage undervisning på elevskolehest/pony.

Et hold består af 4 ryttere. To ryttere rider LD1 og to ryttere rider LC1.

Elevskolerytterne får mulighed for at deltage i stævner hos andre klubber, da man turnerer rundt til de andre deltagende klubber. Man skal ikke selv transportere heste/ponyer, da det er den klub der arrangerer stævnet, der står for at stille hest/ponyer til rådighed for de deltagende ryttere

Ryttere, der har deltaget i finalen i 2019 eller har startet stævne i sværhedsgrad 1 i dressur, spring eller military ved turneringens start, kan ikke deltage i DRF Elevskole Cuppen.

 

Kom og se finalerne i DRF's Elevskole Cup præsenteret af Equitour Denmark
Under stævnet Equitour Denmark, vil man kunne opleve finalen i Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup Præsenteret af Equitour Denmark.

78 hold har i år været tilmeldt. Turneringen afvikles i perioden 20. oktober 2019 til 1 maj 2020, og finalen rides ved det store internationale stævne Equitour Denmark i Uggerhalne den 5.- 6. september.

De seks bedste hold går videre til finalen der afvikles under Equitour Denmark. De seks finale hold bliver offentliggjort her på siden, når de er blevet fundet.

 

DRF's Elevskole Cup Camp

For at gøre stævnet til noget helt specielt for rideklubber med elevskole, åbner vi igen DRF's Elevskole Cup Camp. Denne camp er placeret på pladsen til selve stævnet i Uggerhalne, og er derfor med til at give de overnattende gæster den fulde oplevelse af det store internationale stævne.

Grundet Covid-19 restriktionerne iht. forsamlingsforbud, er de øvrige side-events som børnedag mm. aflyst, men vi garantere nogle hyggelige og memorable dage i Uggerhalne alligevel.

Man medbringer selv et telt, campingvogn, autocamper mm. pr. booket campingplads.


Vi har til og med lavet nogle helt specielle tilbud til disse klubber, se dem nedenfor samt hvordan I melder jer til.

 

Priser for camping og entré

Der er gratis adgang til pladsen torsdag og fredag og der skal derfor kun købes entrébillet til lørdag og søndag, grundet covid-19 restriktionerne vil der være et begrænset antal billetter, nærmere information følger.
Finaleholdene i elevskole-cuppen vil naturligvis have førsteret på tilkøb af ekstra entrebilletter og campingpladser – herefter vil alle deltagende rideklubber i turneringen blive prioriteret.

 

Finaleholdene i elevskole cuppen i 2020:

Alle finalehold får gratis 5 x entrebillet til hver dag, 5 x forplejning til alle dage og 2 x campingpladser på området

OBS: Det er muligt at tilkøbe yderligere entré- og campingbilletter, priserne vil herefter være lig dem til alle andre rideklubber, der ikke har deltaget i Elevskole Cup 2020. (Se nedenfor) Dette er kun gældende så længe der stadig er billetter til salg.

 

Alle hold, der har deltaget i elevskole cuppen i 2020:

Alle hold som i 2020 har deltaget i elevskole cuppen, vil helt gratis få 5 x adgang til hver dag og 1 x campingplads på området

OBS: Det er muligt at tilkøbe yderligere entré- og campingbilletter, priserne vil herefter være lig dem til alle andre rideklubber, der ikke har deltaget i Elevskole Cup 2020. (Se nedenfor) Dette er kun gældende så længe der stadig er billetter til salg.
 

Alle andre rideklubber, der IKKE har deltaget i elevskole cuppen 2020: 

Campingplads pr. stk. (normalpris 750 kr.): 500 kr. pr. enhed

Entrébilletter pr. person (normalpris 150 kr.): 75 kr. pr. billet 

Tilmelding

Hvis man som rideklub ønsker at gøre brug af ovenstående tilbud, skal én person fra den pågældende klub skrive en samlet bestilling til June på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og booke x antal campingpladser og entrébilletter

OBS. Man kan kun lave én samlet bestilling pr. rideklub for at opnå rabatten og bestillingen skal ske inden d. 1. maj 2020

 

elevcup 3 

 

 

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet