20.-24. maj 2020   l   Start/Resultatlister 2019

DRF's Elevskole Cup

 

Se finalerne i Elevskole Cup Præsenteret af Equitour Aalborg

 

Kom og hep på deltagerne i Elevskole Cup og alle de andre deltagere ved det store internationale stævne.
Under stævnet Equitour Aalborg, vil man kunne opleve finalen i Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup Præsenteret af Equitour Aalborg.

74 hold har i år været tilmeldt. Turneringen afvikles i perioden 20. oktober 2018 til 1 maj 2019, og finalen rides ved det store internationale stævne Equitour Aalborg i Uggerhalne den 24-26 maj.

Equitour Aalborg ønsker at gøre finalen til noget særligt for alle deltagende hold, klubber uden deltagende hold, samt deres familier, venner, veninder, rytterkammerater med flere. Derfor får alle deltagende hold i turneringen 5 partout armbånd til stævnet og 1 campingplads med strøm.

 

De 6 bedste hold går videre til finalen i Equitour Aalborg. De seks finalehold og deres holdleder får desuden en ekstra campingplads og forplejning hele weekenden.

 

Elevskole Cup Campen

For at gøre oplevelsen helt speciel, bor alle der gør brug af tilbuddet i et samlet område nemlig Elevskole Cup Campen.

Hvis i er en klub uden deltagende hold, har i også mulighed for at købe billige billetter til indgangen og til camping i Campen.

Vi sætter holdånd og fællesskab i højsæde. Derfor er der b.la. lavet en camp, hvor alle deltagerne fra Elevskole Cup samt klubber uden deltagende hold bor. I Campen vil der også være en masse fælles aktiviteter fra fredag til søndag. Man er naturligvis velkommen til at komme tidligere.

På selve stævnepladsen vil der også være en masse spændende oplevelser. Der vil b.la. være et stort oplevelsesområde, med forskellige aktiviteter for store som små. Der vil f.eks. være underholdning, legeborg, stande med alt fra rideudstyr til boligartikler, spisesteder, veteranbiler, følauktion og naturligvis ridning i både spring og dressur på højeste plan.

DRF Elevskole Cup er en landsdækkende turnering for elevryttere. Alle rideklubber under Dansk Ride Forbund, der har en elevskole kan deltage. Deltagerne/rytterne skal gå på elevskole og modtage undervisning på elevskolehest/pony.

Et hold består af 4 ryttere. To ryttere rider LD1 og to ryttere rider LC1.

Ryttere, der har deltaget i finalen i 2018 eller har startet stævne i sværhedsgrad 1 i dressur, spring eller military ved turneringens start, kan ikke deltage i DRF Elevskole Cuppen.

Elevskolerytterne får mulighed for at deltage i stævner hos andre klubber, da man turnerer rundt til de andre deltagende klubber. Man skal ikke selv transportere heste/ponyer, da det er den klub der arrangerer stævnet, der står for at stille hest/ponyer til rådighed for de deltagende ryttere.

 

 Priser til alle klubber med et deltagende hold 
(For at købe billetter osv. kontakt elevskole cup holdets holdleder og denne vil kontakte Equitour Aalborg Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

- 1 stk. partout armbånd 100 kr.
- Camping med strøm 500 kr.
- Tenthouse* til 2 personer inkl. Strøm 1295 kr. eks. billetter
- Tenthouse* til 2 personer inkl strøm + 2 stk partout armbånd 1995 kr.

 

Priser til alle klubber uden et deltagende hold 
(for at købe billetter så billigt, er det en kontaktpersonen fra klubben, der skal videresende bestilling for alle, således at Equitour Aalborg kun modtager en bestilling pr klub Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

- 1 stk dagsbillet fredag, lørdag eller søndag 50 kr.
- 1 stk partout armbånd 100 kr.
- Camping med strøm 500 kr.
- Tenthouse* til 2 personer inkl strøm + 2 stk partout armbånd 1995 kr.

* Tenthouse vil være stillet op på pladsen og være tilsluttet strøm. Er beregnet til to personer. 

info om Tenthouse kan findes HER

 

elevcup 3 

 

 

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet

  • Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov
  • +45 40 25 49 86
  • jt@equitour.dk

Tilmelding til nyhedsbrev

* skal udfyldes