3.-6. september 2020   

Sikker dansk sejr i Nations Cup

Det danske dressurhold vandt søndag en sikker sejr i Nations Cup foran Sverige og Tyskland. Holdet bestod af Daniel Bachmann Andersen, Agnete Kirk Thinggard, Cathrine Dufour og Carina Cassøe Krüth, og over hele linjen var der stor glæde over sejren.

Sidste dansker på banen var Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio, og at være sidste mand passede rytteren ganske udmærket.

”Jeg arbejder allerbedst under pres, og vi havde et fantastisk ridt. Måske det bedste nogensinde”, sagde Daniel Bachmann Andersen umiddelbart efter, han havde været på banen.  

Den betragtning var holdleder Helle Trolle helt enig i.

”Jeg blev helt rørt, da Daniel vendte op ad midterlinjen for at hilse af. Jeg har aldrig set ham ride så godt. Det var velovervejet, tempoet var godt, og samspillet mellem hest og rytter bliver bare bedre og bedre”, lød det fra Helle Trolle.

10 bedre end normalt

Søndagens anden afdeling af Nations Cup blev afviklet i to afdelinger, og lige som Daniel Bachmann red Cathrine Dufour Grand Prix Special, mens de to øvrige danske ryttere dystede i kür.

Cathrine Dufour havde valgt at ride sin yngre hest Bohemian, og parret blev nummer tre i deres klasse, men samlet præsterede holdet altså så overbevisende, at de slog deres konkurrenter af pinden.

”Jeg synes, det gik virkelig godt, og Bohemian var 10 procent bedre end forventet. Det betyder meget for ens ridt, at der er så stor opbakning fra tilskuerne”, sagde Cathrine Dufour, som vender tilbage til Uggerhalne om 14 dage, når der er DM i dressur.

Holde tungen lige i munden

DM bliver afviklet for både junior, ungryttere, seniorer og pararyttere, og dagens vindende Nations Cup-hold stiller endnu engang op – men denne gang som konkurrenter og ikke som hold.

Cathrine Dufour har også valgt at ride Bohemian ved DM, og hun håber, at hun kan gentage de gode takter for weekendens stævne.

”Jeg har valgt at spare Cassidy frem til EM, fordi han er en ældre hest, og det er hårdt for ham at være til stævne tre dage. Nations Cup er supergod forberedelse for Bohemian, og han håber, at han kan holde tungen lige i munden og fortsætte den gode stime, han er inde i”, siger Cathrine Dufour.

Se resultater af Nations Cup her:

https://online.equipe.com/da/class_sections/412077

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet