3.-6. september 2020   

FESTLIG FREDAG

Der bliver lagt op til et brag af en fest fredag d. 24 maj når vi byder på Ginfestival,Fællesspisning og ikke mindst live underholdning af The Powls!

Allerede kl 17 åbner vi op for Ginfestival. I vores seks loungebarer vil nogle af Danmarks dygtigste gin-entusiaster guide dig gennem mindst 70 premium-gins og 12 forskellige tonicvand. Kan du ikke drikke det hele i baren, er du selvfølgelig velkommen til at købe en flaske med hjem! Kun fantasien sætter grænser, og prisen for både gode råd og førsteklasses gin er: 250,- pr. person. Læs mere om gin-entusiasterne 1975bySimon på Facebook eller besøg deres hjemmeside på www.1975bysimon.com

Ved spisetid inviterer vi til festlig fællesspisning, hvor restaurant Musikkens Spisehus fra Aalborg serverer sprøde nordjyske grillkylling ad libitum! Vi garanterer, at stemningen bliver fantastisk og ikke mindst, når THE POWLS går på scenen. Fællesspisning og The Powls får du for bare 200,- pr. person inkl. én øl og indgang på pladsen fra kl. 17.00.

The Powls er en hyldest til det uperfekte, det vanvittige, det skæve - de sniger sig ind under huden på enhver og fyrer op til en farverig fest. De er prototypen på ægte bonderøve, men det skal man ikke tage fejl af. Med scenegøgl, gennemførte rekvisitter og et look, der indbyder til genkendelighed, indtager de scenen og giver en oplevelse for livet. 

For en samlet pris på 400 kr. kan du nyde hele eftermiddagen og aftenens program med Ginfestival, fællesspisning og sidst men bestemt ikke mindst - The Powls!

KØB DIN BILLET HER 

 

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet