Reservér plads til fredag

VIGTIG INFORMATION, HVIS DU VIL SIKRE DIN ADGANG TIL DETTE ÅRS EQUITOUR DENMARK 

Grundet de særlige restriktioner vedrørende antal personer på pladsen, lukker vi i år et begrænset antal personer ind alle tre dage under stævnet. Lørdag og søndag kan man købe sin billet her (inkl. direkte link), men hvis du vil sikre dig adgang til pladsen om fredagen (4. september), kan du reservere din plads helt gratis lige her

GUIDE:

  1. Tryk ”Find billetter”
  2. Vælg antal pladser øverst i højre hjørne (der kan max. vælges 2 pladser pr. bestilling)
  3. Tryk ”Næste”
  4. Indtast personlig information inkl. mailadresse
  5. Tryk ”Næste”
  6. Hvis du trykker ”Nej” til både SMS (10,-) og Forsendelse (40,-) sendes billetten gratis til din mail

*Vis din billet i indgangen fredag d. 4 september enten på din telefon eller via printet billet.

Ligesom der lørdag og søndag er i alt 300 billetter dagligt, vil der fredag være et begrænset antal pladser på 300 stk. Derfor skal du via ovenstående link reservere din plads, hvis du ønsker at besøge stævnet om fredagen.

Vi gør opmærksom på at de deltagende ryttere kun må medbringe én ekstra person (udover pararytterne, som derudover må medbringe en eventuel hjælper), så alle med en relation til de deltagende ryttere, som ikke i forvejen har en plads, skal også gøre brug af ovenstående reservation, hvis de ønsker at besøge pladsen fredag.

Det samme gør sig gældende lørdag og søndag, hvor alle der ikke i forvejen har adgang via en rytter, skal købe en billet via vores hjemmeside.

Både fredag, lørdag og søndag gælder det, at man KUN kommer ind på pladsen ved gyldig billet (fredagsbilletten er dog gratis, men skal reserveres som beskrevet i ovenstående).